reggae och house på svartklubb!

Mål för kvällen: Hitta en teknisk person som kan hjälpa oss att få in tv-kanalerna på tv-apparaten

Jaha med datorn i famnen var det dags att besluta vart vi skulle inleda vår första utekväll i vår nya stad. In på djungeltrumman för att se vad som händer... Det första i listan var en releasefest för ett reggaebands nya platta. Jag blev genast nyfiken och kollade runt lite på bandets hemsida där det dök upp enn bandbild med två bekanta ansikten. Det visade sig att Olof och Kiwi spelade i det här bandet. Helt sjukt tänkte vi och drog dit!

När vi kom fram till stället stötte vi direkt på Kiwi och Olof. Dom tyckte det var lite sjukt att vi var där men välkomnade oss till staden. Först var det lite dött på folk och vi visste inte alls hur vår kväll skulle sluta. Men vi börja dricka lite öl i väntan på att bandet skulle börja spela. Sedan tog kvällen fart och när bandet väl började spelade så hade vi fått några yttligare kryss på vår kompislista. Dom var riktigt bra och vi gungade med. Efter det bar det tydligen av till en svartklubb i gamlestan. Kul tänkte vi och hakade på, klockan var nu redan två men vi kände oss rätt pigga och fräscha.

Ifrån reggae till house, riktigt najs ställe med mycket folk. Ett väldigt organiserat ställe för att vara en svartklubb så det var najs. Å där mitt på dansgolvet dyker ett annat välbekant aniskte upp och det visde sig vara mange ifrån Öland Roots. Jag visste ju att han bodde i Göteborg men liksom där på svartklubb i gamlestan träffas vi i dansens extas. Kvällen rullade på och även tiden. Inte förens runt klockan sex började vi röra oss hemmåt. Olof och två av hans polare hängde på hem till oss. Vi hoppades självklart att dom var tekniska. Jag slocknade i soffan innan 8 nångång och resten av packet sov i vår gigantiska säng. Men mycket sömn blev det inte. Av nackspärr vaknade jag rätt snart igen och då begav sig jag och GOa ut på en lite upptäcksfärd. Sen har dagen segt geggat på med ordentlig bakfylla...

Ingen teknisk människa har vi lyckats finna men grabbarna gjorde iof ett tappert försök. Å inga bilder kan vi få in på datorn heller för det finns nåt som får oss att kunna kommunicera. Nä nu ska jag mixa till lite hommus och sedan ska vi ta en cykeltur till Slottskogen för lite picknick....det är VARMT här nere:D

Imorgon börjag jobba!!!! Ylva ska slappa i två dagar till men sen så. Håll ut Jonas! BKuniformen kommer.....

Dag 1 eller 2 beror på hur man ser på det

Framme, här, inflyttade!!

Nu har vi äntligen anlänt för ett bra tag... Dagens händelser har främst vart på cykel och inne i city. Efter någon halvtimma hade vi lyckligtvist krånglat fram vad en nätverkskabel är och vilken vi skulle ha. Så därför har vi nu internet:D Snart också hemtelefon men det behövs bytas en sladd innan den lyckan blir sann. Vi har också införskaffat överdelen till Ylvas blivande arbetsuniform! Och ja höll på att glömma...vi ska föra in guld i vår tillvaro och började med ett stycke guldgardin!
På hemvägen storhandlade vi för första gången och det känns bra. Vi har ju faktiskt flyttat hemifrån nu, de ni!!

Ikväll ska vi ut på stan och leta kompisar över några öl....undra om nån/några vill bli våra kompisar även fast vi artikulerar för mycket.

vid tangenterna var det Lilja den här gången (kanske kommer bli alla gånger för ylva säger att det är min blogg men nej nej alla ylvas kompisar kommer få höra om hennes liv också:D)

Nyinflyttade nollåttor i gbg!

nyinflyttade

RSS 2.0