Söndagsparty



















Igår kväll ja!! är för bakis för att skriva men en helkväll blev det trots att dagen var söndag!! Och som vanligt fick Monier hjälpa oss hem när vi var fast på Hisingen!! Hur fan kom vi dit??

Partyvecka!!

Nu ni!

Vi har nu avklarat vår uppgift här i Göteborg! Vi kommer att vara "lediga" i nu lite mer än två månader framöver....!!

Idag har mina(liljas) grejer åkt här ifrån inklusive hund! Vi har tvättat fönster och städat ur gaderoben. Vi har varit riktigt duktiga idag tycker vi själva så vi ska premiära partyveckan med Champagne och den dagliga utgången. Ingen av oss har tidigare partajat på en söndag så vad som blir kvällen outfit återstår att se?!?!??!?!?!?!?

Over and Out!

nedräkningen fortsätter

4 dagar kvar 4 dagar kvar 4 dagar kvar!!!!!! Tills den 23 januari! Som är den officiella dagen för oss att avsluta våra arbeten här i Götelaborg!!

Sen väntas en vecka vid namn partyveckan för oss.....Mesta tiden kommer ju gå åt till att städa men hur kul skulle det låta om vi döpte den till "städveckan"?? Sjukt tråkigt! Och jag som har köpt ett par nya partyskor är taggad till tusen! Tror däremot att min kära kombo Ylva är mer taggad på att festa än att städa som vi nog alla vet att hon är bättre på. Alltså att festa så jag får låsa dörren och dra den sjusovarn upp ifrån sängen nästa vecka så vi kan lämna en skinande lägenhet i slutet av veckan....

Läskigt nog så ser jag bara fram emot att få mellanlanda i Stockholm, ösa en vecka där och sen åka vidare till Indien. Saknaden av Göteborg kommer nog komma senare i vår!!

Vi har tagit våra sista sprutor nu och börjat en kur av kolera/turistdiaréevaccinet. Så vi är nu säkra att buffla oss ut på den Indiska landsbyggden!! Kamelsafari och tigersafari på elefant väntar!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vår läkare sa till oss igår att så länge vi håller oss borta ifrån lösspringande hundar och katter, inte delar nålar med knarkare eller har sex utan kondom så kommer det nog gå fint!

Jag hoppas väl på att vi ses på TESSFESTs fest?!?! och på avskedsmiddagen som underbara Jonas har slamrat ihop??

PUSS PÅ ER! snart bor vi i samma stad och dricker samma vatten

RSS 2.0