Första arbetsdagen... men inte för mig!!!!

Idag började Lilja att arbeta hos Marika i Angered (inte för att det säger ngt för er där hemma, men ni kan googla!) och lilla jag har haft hela dagen för mig själv. Min plan har hittills varit att bojkotta den här bloggen, ni som känner mig vet hur jag är men idag så vann tristessen över mig!

Dagen har varit mkt innehållsrik. Det började med att jag imorse ignorerade det jag sa till Lilja igår, nämligen att gå upp samtidigt som henne. Jag vaknade visserligen, men valde att somna om. Jag gick istället upp vid elva, åt frukost och duschade. Sen så satte jag mig framför teven, öppen för vad världen hade att erbjuda mig! VBÅ fanns närmast till hand!

Tiden försvann lite grann, Lilja smsade och sa att om jag hade tråkigt så kunde jag ju alltid gå ner och hämta ut bredbandsbolaget-paketet. Hon skrev att jag kanske skulle behöva hennes legg men att jag alltid kunde testa.... men detta skedde aldrig, varför slösa min dyrbara tid på en chansning? Istället så har jag nu pakat upp all min pakning, kopplat in DVD:n, lagt beslag på hela badrumsskåpet där jag har ställt allt mitt smink, hängt upp en affisch, gått ut med soporna, sytt upp en gardin (nåja NÅLAT iaf), kollat på GREEK över en latte, ja listan är oändlig!!!


Vill fylla i lite i Liljas festredogörelse

-lite klychig kväll---> vi stod i gamlestan och väntade på en viss "fesksami" (fesk = fisk) som skulle visa oss vart  svartklubben låg. Han kallas fesksami för att han har lagt en fryst fisk i nåns säng...  Dessutom så sjöng vi allsång på svartklubbens tak... gissa vad.... vad kan det ha varit..... Jo HÅKAN HELLSTRÖM! 

-Sångaren i reggeabandet tyckte att jag dansade bra "I saw you dancin, you are a really good dancer" Ha! 

-En tjej frågade om man kunde betala med kort på svartklubben


-Som jag nämde tidigare så klättrade vi upp på taket på svartklubben, men när vi gjorde det andra gången så kom en   "vakt" och hämtade in oss eftersom två personer tydligen har dött av att klättra där... han var jävligt lack men blev jag utslängd??? Nej! Jag har kommit till rätt stad;) 


Snart kommer Lilja hem så jag får skynda mig att klä på mig nåt vettigt och ljuga ihop lite aktiviteter...


Det kommer ett nytt inlägg när jag har haft Burger King-premiär
Love you all
Ylva 


Kommentarer
Postat av: Jonas

Men Ylva, är det sant?! Du blev inte utslängd!! Jag måste ju komma dit så vi kan sjunga "Sakta vi gå genom stan" tillsammans ;)

2008-09-01 @ 21:30:50
Postat av: Sophia

Hej där, låter som en minst sagt intressant dag, som min senaste månad ungefär. Håll ut. Jag har faktiskt fått jobb idag! jippi! Så nu har även jag ett liv och snart pengar så man kanske kan komma och hälsa på er nån gång...

2008-09-01 @ 22:49:16
URL: http://oophi.blogg.se/
Postat av: Hanna

snälla snälla snälla, vad ni än gör, börja inte prata som min göteborgarpappa.. fesk om fisk, schex om kex, sam om simmade... jag kan fortsätta ett tag ;)

nämen, hoppas allt blir toppen därborta! och såklart; snälla skicka ett vykort för jag undrar så(dvs, hälsa håkan)

2008-09-01 @ 23:40:01
Postat av: Ylva

Lilja påpekade att man kanske inte kan bli utkastad från en svartklubb.... jaja!!

2008-09-02 @ 13:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0