Fynd fynd!

Sophia!: Självklart vill vi ha besök!! Vi kan fira tillsammans allihoppa för först då kommer även vi bli rika:D

Jättetrisst att jag fortfarande inte förstår mig på den här datorn och kan göra så att den blir mottaglig för min kamera... Efter gårdagens spenderande av pengar så känns det riktigt bra efter dagens fynd. Inget fynd som jag kan glädjas åt men Ylva får vi hoppas!!

Det började med att jag skulle gå ut med sopporna för soppkorgen var alldeles full(det är då man brukar slänga dom jag vet!!) kul föresten att det heter gå ut med sopporna som att det skulle vara en hund typ.;P Det ovanligt långt till där man slänger våra soppor tycker vi men häromdagen så hittade jag yttligare ett sopprum vid parkeringen och det är lite närmare oss. Det är också inomhus så jag tänkte att jag skulle kika efter och se hur det var!! Där inne hade dom en massa olika sorters källsorteringstjafs. För vi källsorterar faktiskt lite, iaf konservburkar!!! Men dom hade också grovsoppor och det är ju bland det roligaste som finns, vid en sån kan man faktiskt hitta dom mest fantastiska möbler eller ting som någon dum människa gett sig av med. Tyvärr så fanns det inget sådant här men därimot en herrans massa kakpaket och jag tänkte att dom måste ju gått ut eller nåt fast varför slänger man dom inte då i sopptunnan?!?!?!
Jag tog upp ett ballerinapaket och läste på utgångsdatumet och konstigt nog så går dom inte ut förens 2009 så jag tog med mig det och även ett bragopaket. Dom var ju helt oöppnade så det kan ju inte vara nåt fel på dom precis!

Min sambo fikarmästarn som för tillfället är fattig borde bli glad över fyndet men jag vet om hon tycker om kakor eller ifall det bara är chokladtårta och biskvier som gäller?! Får se när hon kommer hem ifrån jobbet...

Snart ska vi ge oss av till Kungsbacka och träna lite hund där det ska bli kul!!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Underbart! Då ses vi väl då! Shit, det är ett tag kvar dit ändå...

2008-09-07 @ 16:22:30
URL: http://oophi.blogg.se/
Postat av: Jonas

Jag antar att du menar sopor?? Man brukar ju inte ha korgar och rum för soppor... :P

2008-09-08 @ 14:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0