BK - ett kliv på karriärsstegen

Hej alla trogna läsare....

Jag antar att ni dör av längtan att få veta hur det går i min karriär!!! Det här är min första lediga dag sen jag började arbeta på BK. Jag började i onsdags och sen dess så har jag arbetat 39 timmar. Jag har halvtid, men jag har jobbat 39 timmar på fem dagar. Jag kanske INTE strävar efter heltid då man i realtid arbetar typ 65 timmar på en vecka. Nästa vecka jobbar jag stängning tre dagar i streck, men jävlar vad jag ska festa på lördag!!!! Skulle vara kul att se min sambo också, vad gör hon nuförtiden? Idag så jobbar hon iaf.... 

Jag antar att ni (och likaså jag när jag var ovetande) förväntade att jag skulle få stå i kassan. Men ack så fel vi hade! Nej, min bästa vän är fritösen!!!!!! Hur jobbigt kan det vara, tänker ni. Man ska ju typ bara sänka pommes.. NEJ!!!! BK har förutom pommes typ åtta andra grejer som ska friteras, alla har olika tid, knappar, ställen att sänkas på, antal, sätt att förpackas, tar slut olika fort, har olika kantiner som de ska ligga i samt ligger på olika ställen inne i frysen när man ska fylla på (typ hela tiden). Alla olika grejer ska ligga på stock (lager) i rusning (såklart olika många paket beroende på vad det är) och blinkar det grönt så ska det packas även om det inte är beställt, rött så ska det slängas. Förvirrade? Jag med!
Skönt att man har en skärm där allt står, NEJ JUST DET! Det har jag inte! Jag måste komma ihåg vad alla ropar till mig, vilket alltid är sju grejer år gången och medan jag håller på med dom grejerna så ropas åtta nya ordrar ut. Men då kanske man kan ha papper och penna och skriva upp allt som skriks åt mig? Jag testade det, men hann aldrig skriva upp allt, och ännu mindre stryka det jag fixat. Plus att pappret  och pennan tog slut hela tiden... Men bra iaf att man får rast och får gå och dricka vatten när man behöver. Eller nej vänta, jag brukar ju få jobba 11-17.30 innan jag ens får fem min rast.

Jag har alltså de senaste fyra dagarna stått ENSAM på fritösen och ibland så har jag även haft broilern (grillen) samtidigt. Glöm inte att jag dessutom är ansvarig för att plocka bort kartonger och sopa. Stressigt? Svar ja! Det är typ helt omöjligt att hinna allt. Men helt kass kan jag inte vara eftersom de låter mig stå kvar. Jag pratade med några andra och de fick står där i typ fem minuter när de skulle testa, sen fick de gå och diska. 

Nej dom verkar faktiskt nöjda med mig, men det är ganska tydlig hierkai. Inte så många vänliga ord eller leenden från arbetsledarna... Chefen däremot är alltid sjukt trevlig mot mig.. kanske beror på att hon är lesbisk (ja lite BK skvaller vet jag minsann).  

Jag hatar faktiskt inte jobbet, det är sjukt stressigt men det är ett jobb. Jag hade nästan förväntat mig att det skulle vara ännu värre. Trist bara att folk inte verkar jätteroliga på jobbet, men det kanske ändras. Just nu är jag för stressad och förvirrad för att socialisera.   



Har föresten sett den första nakna grannen! När jag kom hem från BK igår vid 22 så stod en kvinna utanför vår bort och pratade i porttelefonen. Hon blev insläppt och jag gick in samtidigt. Vi åkte samma hiss, hon skulle av på fyran (vi bor på sexan). När vi kommer till fyran så öppnas hissdörren av en spritt språngande naken man i 55årsåldern!!!! Kvinnan skrattar hjärtligt  men åtminstone lite generat  när de går in i hans lägenhet, men han verkade inte ett dugg generad över att jag var där. Han såg bara allmänt nöjd ut..

Jaja, livet flyter på! Imorgon ska jag och lilja på matlagningskurs på det där indiska sekthuset, ska bli jävligt intressant att se vad det är för nåt. Får se om det blir nån mat eller bara en massa inre välbefinnade och god vilja gentemot våra medmänniskor.

PUSS




Fritösskador

Kommentarer
Postat av: Sophia

Haha du ser ut som Frankenstein, fast på armarna... Låter bra i alla fall kämpa på du tappre!



Och vilket bättre sätt att avsluta dagen på än en ofrivillig titt på en naken äldre herre?

2008-09-08 @ 19:06:44
URL: http://oophi.blogg.se/
Postat av: Jonas

Love it! Lycka till med chefen blink blink

2008-09-08 @ 20:57:57
Postat av: Ylva

Förlåt jonas och hedda för att jag ignorerat era försök att kontakta mig, men jag har knappt vetat vad jag heter!!



Om ni har tråkigt eller bara saknar mig så kan ni ringa nu när jag har mer koll på läget!

2008-09-08 @ 22:16:15
URL: http://nollattaigbg.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha, jag trodde att vi var överens om att jag, och bara jag, får förstöra dina armar m ärr och blåmärken!



..och jag vill också beklaga mig om mina arbetsmedmänniskor! (här eftersom det är det närmaste blogg jag kommer..) nästan ingen som inte syns (disk mm) och de som lagar maten kan svenska. Jag känner mej alltid dum o rasistisk efter att ha sagt "Va??" efter varje mening, som de upprepat först tre ggr på svenska, o sen försöker m engelskan. Sen är nästan alla som syns(baren, kassan o lite sånt), som det verkar, så snobbiga att man inte ens orkar prata med dom. Man är lite smått otrendig sådär, om man bor i solna. och så är det inte riktigt inne att gå estet. defenitivt inte inne att gilla söders uteställen mer än stureplan.



haha, tack ylvaoylva, för att ni har en blogg för mina tankar ;)



puss så hörs vi nån dag!

2008-09-09 @ 01:22:00
Postat av: Heddie

hahaha skönt att du inte är bitter my love!



HAHA kanske beror på att hon är lesbisk..Klockrent!

Låter ju som att du klarar dig bra därnere.

Själv har jag numera 3(!) jobb att sköta..Sedan har jag och johanna bokat biljetter till Thailand(3-4 månader) så nu jävlar ska jag jobba tills jag inte orkar och då ska jag jobba ännu mer! wooho!

Vi hörs och ses förhoppningsvis ganska eller ja så snart som möjligt! PUSS PUSS!

2008-09-09 @ 10:41:19
Postat av: Emelie

Men herregud! Vilka snygga hud-tatueringar du fått. För all framtid?!

Funderar på att börja plugga i vår. Det står mellan gbg eller sthlm. Så det finns 50% chans att jag övertar er plats i staden alla talar om.

Hur går det med Indienplanerna?



Kram Emi

2008-09-09 @ 20:12:03
URL: http://knasmumrik.blogspot.com
Postat av: Jonas

Har ni några bilder ifrån sekten?! ;D

2008-09-11 @ 08:08:15
Postat av: Lusk

Jag har inget intelligent att säga, eller berätta för den delen, då alla skriver avhandlingar här, förutom:

Att jag saknar er och det känns så skönt att ha lite koll över mina småbruttor i gbg genom bloggen! Ta hand om varandra fina=)

Lusk loves ya 4eva glöm inte!

2008-09-11 @ 21:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0